Како избрисати налог у програму Оутлоок 13

Мицрософт Оутлоок вам омогућава да управљате неколико рачуна е-поште без потребе да користите веб прегледач. У Оутлоок можете да додате све своје рачуне е-поште, укључујући Гмаил, Иахоо Маил, Оутлоок.цом и АОЛ. Ако више не користите један од налога, Оутлоок вам омогућава да га избришете. Када избришете налог е-поште, сви његови подаци се бришу са рачунара. Не брините, подаци се поново преузимају ако налог накнадно додате у Оутлоок.

Брисање Оутлоок налога

Покрените Мицрософт Оутлоок, кликните „Датотека“, кликните „Информације“ у окну за навигацију, кликните дугме „Поставке налога“ и у менију одаберите „Поставке налога“. Резултирајући прозор Поставке рачуна наводи све ваше рачуне е-поште на картици Е-пошта. Изаберите налог који желите да избришете, а затим кликните на дугме „Уклони“. Кликните на „У реду“ само ако сте потпуно сигурни да желите да уклоните налог. Налог се уклања за само неколико секунди.

Рецент Постс