Како деактивирати иПхоне

Уклањање СИМ картице са иПхонеа када будете спремни да га продате или поклоните, деактивира уређај и спречава новог корисника да упућује позиве на вашем налогу. Међутим, нови корисник ће можда и даље моћи да приступи подацима о вашем предузећу на уређају, попут приватне преписке е-поште и докумената. Можете да избришете осетљиве пословне податке са иПхоне-а пре него што их дате новом кориснику помоћу функције Ресетовање у иОС-у. Поред тога, ако вам је иПхоне украден или изгубљен, можете заштитити пословне податке даљинским брисањем података иПхоне-а помоћу функције Пронађи мој иПхоне у иЦлоуд-у.

Уклоните СИМ картицу

1

Уметните шиљати крај СИМ алата или отворену спајалицу у отвор поред лежишта за СИМ картицу и гурните га да избаци лежиште.

2

Извуците лежиште и извадите СИМ картицу.

3

Вратите лежиште у иПхоне док не чујете клик.

Ручно избришите податке иПхоне-а

1

Изаберите „Подешавања“ на почетном екрану иПхоне-а.

2

Додирните „Опште“, а затим се померите по екрану и изаберите „Ресетуј“.

3

Додирните „Избриши сав садржај и поставке“.

4

Додирните „Избриши иПхоне“, а затим поново додирните „Избриши иПхоне“ да бисте потврдили да желите да уклоните сав иПхоне и његов садржај и поставке.

Даљински избришите иПхоне податке

1

Пријавите се на веб локацију иЦлоуд помоћу својих Аппле ИД акредитива.

2

Кликните икону Пронађи мој иПхоне.

3

Изаберите дугме "Уређаји" и одаберите свој иПхоне са листе Моји уређаји. Локација вашег иПхоне уређаја се појављује на мапи.

4

Кликните на дугме „Избриши иПхоне“ на искачућем оквиру за иПхоне.

5

Унесите своје Аппле ИД акредитиве када се то затражи.

6

Кликните на дугме „Избриши“ да бисте даљински избрисали своје податке.

Рецент Постс