Како се деблокира на Тумблр-у?

Можете да дизајнирате и користите бесплатни Тумблр блог за представљање производа и услуга ваше компаније. Било који корисник Тумблр-а може да посети и прати ваш блог, па ћете повремено можда морати да спречите одређене људе да гледају и прате ваш блог тако што ћете их блокирати. Ако одлучите да желите да корисник види ваш блог и прати га, морате га деблокирати ако је претходно био блокиран. Деблокирање људи у Тумблру је чак лакше него њихово блокирање.

1

Пријавите се на Тумблр да бисте дошли до ваше контролне табле и кликните икону „Геар“ да бисте посетили страницу „Подешавања“. Картица Рачун би требало да буде изабрана по подразумеваној вредности.

2

Кликните на дугме „Занемарени корисници“ на страници налога да бисте видели листу свих блокираних корисника.

3

Кликните на дугме „Стоп Игноринг“ поред особе коју желите да деблокирате. Особа се одмах деблокира, а затим може да посети и прати ваш блог.

Рецент Постс