Како избрисати све контакте у Гоогле контактима

Гоогле-ов менаџер контаката вам омогућава да истовремено уклоните само 250 контаката, што је максималан број контаката који можете истовремено да изаберете. Ако се ваши пословни контакти броје у хиљадама, мораћете да одвојите одређено време да бисте избрисали целу листу. Међутим, можете да избегнете брисање контаката по 250 користећи старију верзију Гоогле менаџера менаџера. Старија верзија вам омогућава да истовремено изаберете све контакте за брисање. Старијој верзији можете да приступите помоћу акредитива за Гоогле налог.

1

Идите на стару страницу Гоогле контакт менаџера и пријавите се својим корисничким именом и лозинком за Гоогле налог (веза у Ресурсима).

2

Кликните на „Све“ у другој колони која садржи вашу листу Гоогле контаката да бисте изабрали све своје контакте. У трећој колони наведен је број изабраних контаката. Овај број је ваша укупна листа контаката.

3

У трећој колони кликните на дугме „Избриши контакте“.

4

Изаберите дугме „ОК“ у искачућем оквиру да бисте избрисали листу контаката.

Рецент Постс