Како избрисати синхронизоване слике са иПхоне-а

Аппле иПхоне вам омогућава снимање дигиталних фотографија уграђеном камером уређаја и укључује опцију ручног брисања тих фотографија помоћу иПхоне контрола. Међутим, уклањање синхронизованих снимака је друга прича. ИПхоне користи иТунес, рачунарски софтвер који је Аппле развио за компанијску линију мобилних уређаја, како би преносио фотографије на ваш иПхоне и брисао их. Конфигуришите своја подешавања синхронизације у иТунес-у да бисте уклонили фотографије са иПхоне-а.

1

Повежите иПхоне са рачунаром и покрените иТунес.

2

Кликните на име иПхоне-а наведено испод „Уређаји“ на левој страни иТунес-а.

3

Кликните на „Фотографије“ изнад средишње плоче у иТунес-у. Опције синхронизације се појављују на централној табли.

4

Кликните падајуће поље поред „Синхронизуј фотографије из“ и одаберите извор који садржи фотографије које желите да избришете, на пример фасциклу „Моје слике“ или „Елементи Пхотосхоп-а“.

5

Кликните на „Изабрани албуми“. Албуми повезани са одабраним извором фотографија појављују се испод.

6

Уклоните чекове поред фото-албума које желите да избришете са иПхоне-а.

7

Кликните на „Примени“ у доњем десном углу.

Рецент Постс