Како да опозовете дељење Гоогле документа

Гоогле документи су услуга коју пружа Гоогле која омогућава корисницима да креирају разне документе на мрежи. Будући да се ови документи налазе на мрежи, корисници тада могу да одлуче да их деле са другим корисницима, дајући другим људима приступ да их прегледају или уређују. Ако одлучите да више не желите да делите документ са другим корисницима, можете уклонити њихов приступ опозивом дељења Гоогле документа.

1

Отворите свој Интернет прегледач и идите до Гоогле докумената. Пријавите се на Гоогле налог када се то затражи.

2

Кликните на листи докумената име документа који желите да опозовете.

3

Кликните на плаво дугме „Дели“ у горњем десном углу документа и сачекајте да се учита прозор Дељење.

4

Кликните икону „Кс“ поред сваког корисника са којим више не желите да делите документ да бисте их уклонили.

5

Кликните на дугме „Дели и сачувај“ на дну прозора да бисте опозвали дељење документа.

Рецент Постс